Tools

Holler Antenna

Ön most itt van: Nyitólap » Termékeink » Földi TV vétel (MindigTV) » MindigTV földi vevők » Columbia T-HD 2500 CX
2020. febr. 28. péntek

Columbia T-HD 2500 CX Kiemelt

A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.Kiemelt tulajdonságok:

COLUMBIA T - HD 2500 CX PVR földi digitális (MinDig TV) vevő PVR (Personal Video Recorder) funkciókkal rendelkezik.
USB 2.0 port csatlakozója az előlapon található

Felvételi/Lejátszás funkció:

A következő eszközöket lehet csatlakoztatni az USB porton:
1) USB stick
2) Lemezmeghajtó külső tápegységgel.
3) 2.5 coll - os USB - s meghajtó

A felvétel időzítését be lehet állítani az EPG - n keresztül, gombnyomásra elindul - leáll (instant) és timeshift funkcióval. SD minőségű 1 órás felvétel kb. 2.5 GB - ot foglal, HD minőségű kb. 9 GB - ot.

A rácsatlakoztatott USB eszközről - ről képes lejátszani:

# Saját .ts kiterjesztésű felvételi fájljait.
# Szabványos MPEG1-2 fájlokat .mpg kiterjesztéssel.
# MP3 zene fájlokat
# Ogg Vorbis hang fájlokat,.ogg kiterjesztéssel
# WAV hang fájlokat
# BMP/JPG képeket (diavetítés funkció van)

Beépített CONAX kártyaolvasója van a kódolt adások vételéhez .
4 digites alphanumerikus kijelző.
Tulajdonságok

Rendelkezik belső, tehát a digitális vevő saját távirányítójával előhívható teletexttel és Elektronikus Program Kalauz (EPG) - vel.
Automatikusan képes a TV (rádió) csatornákat megkeresni és rögzíteni. A készüléknek egyszerű, áttekinthető, felhasználóbarát, magyar nyelvű grafikus menürendszere van.

Egy igen hasznos menüpont szolgál az antennáról érkező jel erősségének, minőségének megállapítására.
Az "Antenna Beállítás" menüpont alatt két nyújtott skálán figyelhető meg az antenna jel erőssége és minősége egy kiválasztott UHF csatornán. A távirányítón gombnyomásra léptethetők az UHF csatornák, melyek alatt ha van vétel, hangjelzés kíséretében automatikusan kijelzésre kerülnek annak minőségi mutatói grafikusan és számjegyek formájában százalékosan.

Antenna Beállítások

Ezzel a funkcióval a tetőantennát pontosan be lehet állítani az adó irányába, de még egy szobai antenna elhelyezésében is sok segítséget nyújt.
A szoftver frissítése USB csatlakozón és RS232 port (PC) keresztül lehetséges.

Az előlapi 8 gombos billentyűzet lehetővé teszi a készülék teljes kezelhetőségét távirányító használata nélkül is! A billentyűzet, "STANDBY" gomb kivételével, a lehajtható előlapi ablak alatt van elrejtve.
Hálózati kapcsolója a hátlapon található.

Magyar nyelvű Használati Utasítás pdf formátumban itt elérhető.

Tulajdonságok:

# Magyar menü
# PVR funkció
# MP3/ogg/WAVlejátszó
# JPG/BMP kép nézegető
# EPG/TXT funkció
# Kedvencek lista
# Előre programozható be/ki kapcsolási időzítők
# Automatikus és kézi csatorna keresési mód
# 4:3, 16:9 választható képarány
# Aktív antenna táplálási lehetőség van (5V)
# 2 db SCART (TV, VCR) csatlakozó
# 1 db SPDIF (Optikai hang kimenet, házimozi rendszerhez)
# 1 dbHDMI kimenet (HDTV)
# 1 db USB(2.0) csatlakozó (előlapon)
# Beépített CONAX kártyaolvasó
# 4 digites alphanumerikus kijelző
# Tuner(VHFIII 174-222, UHF 470 - 862MHz)
# Képformátumok: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p_50, 720p_60, 1080i_50, 1080i_60

Tartozékok:

# 1 db Távirányító elemekkel
# 1 db A/V RCA kábel
# 1 db Használati utasítás (magyar, angol)

Matricás termék.

MinDig TV matricaA MinDig TV szolgáltatója által bevizsgált és jóváhagyott földi digitális készülékek jogosultak csak a MinDig TV matrica viselésére, melyek a készülékek dobozán jól látható helyen vannak felragasztva. A matrica jelenléte biztosíték arra, hogy a készülékek a MinDig TV által sugárzott csatornákat a beépülő szolgáltatásokkal együtt a legjobb minőségben adják át a készülékek megvásárlóinak.


A MinDigTV földi digitális adás országos vételi lehetősége most és alakulása a közeljövőben itt megtekinthető

A MinDigTV aktuális csatornalistája itt megtekinthető

A csatornák nézéséhez nem feltétlenül szükséges HD - s TV készülék, mert futó csatornák nagy része hagyományos felbontásban kerül sugárzásra MPEG4 tömörítés mellett. A Magyar Televízió (m1HD, m2HD, Duna TVHD) rendszeresen HD - s adásokat is közvetít, melyeket normál felbontásban, hagyományos TV készülékkel is lehet élvezni.

A MinDigTV földi digitális adás 7db TV csatornája előfizetési díj nélkül nézhető. A közszolgálati csatornák, az m1HD, m2HD, Duna TVHD, DunaII Autonomia a kínálat részét képezik, ebből három a legmodernebb technológiát képviselő HD felbontásban is sugároz műsorokat. A népszerű kereskedelmi csatornák - RTL Klub és a TV2 - benne van a kínálatban. Az Euronews nemzetközi hírcsatorna angol, német, francia nyelven látható. Az elérhető rádió csatornák: Kossuth, Petőfi, Bartók, Neo FM rádió.

A kódolt csatornák előfizetés ellenében nézhetőek, ehhez kártyafogadós készüléket kell beszerezni.

Az új földi digitális televíziózás kifogástalan, zaj és szellemkép mentes képet biztosít, melyben a nagy felbontású televíziós adások (HDTV) is elérhetővé válnak. Az elérhető TV és Rádió csatornák alatt figyelemre méltó új szolgáltatás az Elektronikus Program Újság (EPG). AZ EPG, TV(rádió) csatornánként egy egész hétre előre közli a program választékot (műsort), pontos időrendi lebontásban. Ez legtöbbször egy műsorújságnál is részletesebben közli pl. egy film rövid tartalmát, szereplőinek nevét, stb. A megszokott TELETEXT továbbra is elérhető.

A digitális adások vételéhez a legtöbb esetben a már meglevő tető- vagy szobaantennák alkalmasak. Ahol a vétel minősége nem megfelelő, ott új, nagyobb vagy nagy teljesítményű (UHF) antennát kell beszerezni (A digitális készülékeknél a gyenge antenna jel a kép kockásodásához, vagy kimerevedéséhez vezet.).

További információk a MinDig TV hivatalos honlapján a www.mindigtv.hu - n.

További információ

  • Termék neve: Columbia T-HD 2500 CX
  • Gyártó: -Columbia
  • Ár: 18.990,- Ft
  • Leírás: Kiemelt tulajdonságok: COLUMBIA T - HD 2500 CX PVR földi digitális (MinDig TV) vevő PVR (Personal Video Recorder) funkciókkal rendelkezik. USB 2.0 port csatlakozója az előlapon található Felvételi/Lejátszás funkció: A következő eszközöket lehet csatlakoztatni az USB porton: 1) USB stick 2) Lemezmeghajtó külső tápegységgel. 3) 2.5 coll - os USB - s meghajtó A felvétel időzítését be lehet állítani az EPG - n keresztül, gombnyomásra elindul - leáll (instant) és timeshift funkcióval. SD minőségű 1 órás felvétel kb. 2.5 GB - ot foglal, HD minőségű kb. 9 GB - ot.
  • Műszaki adatok: A rácsatlakoztatott USB eszközről - ről képes lejátszani: # Saját .ts kiterjesztésű felvételi fájljait. # Szabványos MPEG1-2 fájlokat .mpg kiterjesztéssel. # MP3 zene fájlokat # Ogg Vorbis hang fájlokat,.ogg kiterjesztéssel # WAV hang fájlokat # BMP/JPG képeket (diavetítés funkció van) Beépített CONAX kártyaolvasója van a kódolt adások vételéhez . 4 digites alphanumerikus kijelző.
  • Szín: fekete