Tools

Holler Antenna

2019. nov. 20. szerda

DiSEqC kapcsoló OPTICUM DSG 10/1 Kiemelt

Tíz bemenetű DiSEqC fejkapcsoló. Segítségével akár 10 db fejet is összekapcsolhatunk pl. a sokfejes multifókuszos antennáról, vagy többantennás antennarendszerről.A kapcsoló három DiSEqC módot támogat:
- DiSEqC 1.0 (maximum 4 fej)
- DiSEqC 1.1
- DiSEqC 1.2

Beltéri beállítása a kapcsoló vezérléséhez

Maximum 4 fej esetén:

Ebben az estben a műholdvevőnkben a DiSEqC 1.0 módot is beállíthatjuk. A 4 fejkábelt rácsatlakoztatjuk a kapcsoló első négy (S1 - S4) bemenetére és a beállító menüben hozzárendeljük ezeket a megfelelő holdakhoz a hagyományos módon.

5 - 10 fej esetén:

a.
Amennyiben műholdvevőnk támogatja a DiSEqC 1.1 szabványt, egyszerű a feladat. A szükséges csatlakoztatások után (S1 - S10) rendeljük hozzá a holdakhoz a a megfelelő bemenetek számát (1 - 10), a DiSEqC 1.1 mód aktivizálása után.

b.
Amennyiben műholdvevőnk csak a DiSEqC 1.2 - et (forgató) támogatja a következő módon járjunk el:
Csatlakoztassuk az első hold fejkábelét a kapcsoló első (S1) bemenetére, majd a telepítés menüben kapcsoljuk be a DiSEqC 1.2 módot az adott holdnál. A menü forgatás parancsával kezdjünk el egy "forgatást" kelet vagy nyugati irányba és figyeljük a szintmérőt. Rövidesen a műholdvevő szintmérője kijelez - intenzitás, minőség - azonnal állítsuk le a "forgatást" - stop - és tároljuk el a "pozíciót". Ezután csatlakoztassuk egyenként tovább a többi hold fejkábelét is a kapcsoló további (S2 - S10) bemenetére és végezzük el itt is egyenként a fenti "forgatós" műveleteket.

Tulajdonságok:

Frekvencia tartomány950 - 2150 MHz
VezérlésDiSEqc 1.0, 1.1, 1.2
Áteresztő csillapítás3 dB
Izoláció két bemenet között30 dB
Áramfelvétel30 mA
Hőmérséklettartomány-35°C - +65°CA kapcsoló narancssárga, vízzáró műanyag dobozban van szerelve, kültéri használatra megfelel.

További információ

  • Termék neve: DiSEqC kapcsoló OPTICUM DSG 10/1
  • Gyártó: OPTICUM
  • Ár: 6900Ft
  • Leírás:
  • Műszaki adatok:
  • Szín: szürke
Továbbiak a kategóriából: « DiSEqC kapcsoló CHESS 4/1